dimarts, 1 de febrer del 2011

L'ESCOLA RESPON A HAITÍ

El passat dilluns 31 de Gener vam celebrar el dia de la Pau. Aprofitant aquest fet tan important vam col·laborar amb els xiquets i xiquetes d'Haití realitzant una cursa solidària on cada alumne amb el seu carnet es comprometia a obtenir un patrocinador, el qual li donava X diners per cada volta a la pista.







CURSA DE P4



CURSA DE P5



CURSA DE PRIMER



CURSA DE SEGON



CURSA DE TERCER



CURSA DE QUART



CURSA DE CINQUÈ



CURSA DE SISÈ




EL MILLOR MARATONIÀ


Una volta feta la cursa, des de l´Escola “21d´Abril” i des de l´ONG “Save the Children” volem agrair l’esforç i la confiança dipositada a totes les famílies que heu participat en la campanya solidària “Kilòmetres de solidaritat”.
Gràcies a la vostra participació hem pogut recaptar un total de 828e. que seran destinats integrament a millorar les condicions de vida dels xiquets i xiquetes d´Haití.
Una campanya que ens ha servit per a despertar l’esperit solidari, l’esforç, la superació i poder adonar-nos d’una realitat molt diferent a la nostra.

Des de la direcció  i el claustre de mestres de l´Escola “21 d´Abril” de l´Aldea vos donem les gràcies més sinceres.

I d’aquesta manera, donem per finalitzada una campanya que ens ha sorprès gratament, en la què hem treballat nombrosos aspectes, en la que hem millorat molts altres i en la que estem segurs que ha servit de molt.
Esperem repetir aquesta experiència en pròxims anys.

Moltes gràcies a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada