dijous, 28 d’octubre del 2010

KILÒMETRES DE SOLIDARITAT




L´escola 21 d´Abril de l´Aldea portarà a terme, des de l´àrea d´educació física juntament amb la direcció del centre, una campanya solidària a favor dels nens més desfavorits del planeta.

Save the Children, organitza cada any, coincidint amb el Dia Universal del Nen, la cursa escolar Kilometres de solidaritat que pretén sensibilitzar als nens de les escoles amb la situació d´altres nens que pateixen les conseqüències de les guerres, catàstrofes naturals, etc. I contribueixen a ajudar a aquests nens i a les seves famílies.

Kilometres de solidaritat és una proposta solidària dirigida als centres educatius que Save the Children va iniciar en 2004 amb un doble objectiu:
-          Desenvolupar l´esperit crític en els nostres alumnes davant les injustícies que es donen en el mon amb els drets de l´infància.
-          Recaptar fons per a ajudar a millorar la vida de milers de nenes  que habiten en les zones més desfavorides.  

Es tracta d´una cursa no competitiva que tindrà lloc en les pròpies instal·lacions del centre (pista poliesportiva) en la que participaran tots els cursos escolars. En aquestes curses no és important quedar primer o segon, si no intentar donar el màxim de voltes possibles per a què l´esforç de cada nen es pugui canviar per una compensació econòmica.
Cada volta que donarà un nen es canviarà per la quantitat econòmica que ha quedat amb el seu patrocinador (pare, mare, iaios, tiets o qualsevol altra persona que vulgui patrocinar).

Tots els diners recopilats seran enviats integrament a Save the Children, que els destinarà a la reconstrucció d´Haití, que fou violentament sacsejat per un terratrèmol el passat any.

Ja informarem a les famílies amb una circular, però també es poden informar entrant a la següent pàgina web:


Totes les noticies relacionades amb la cursa seran penjades en aquest mateix blog.

ESPEREM LA PARTICIPACIÓ DE TOTHOM!!!

Save The Children - Protegiendo a los niños desde 1919
de Marfil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada